Make your own free website on Tripod.com

Možda nekom bude i korisno, ovaj program napisao sam u trenutcima dokolice. Potpuno je besplatan (kao i svi ostali) uputstvo nije potrebno jer je program baš prostački za upotrebu. Ako ima bagova, primedbi, želja i čestitki, šaljite na mail.

Za one kojima se ne skida 2 MB, ukoliko imate VB Runtime library-je možete skinuti i zapakovan .exe fajl od samo 20k.

Komentar za kraj: Zabavno je pisati programe koji nikome ne trebaju (sem meni) :)

22-nov-00 V1.28 Je dostupna.

30-nov-00 Promenio sam installer za VB u kome radim sada su arhive znatno manje, po skidanju .zip arhive raspakujte je i pokrenite .msi instalaciju (izvršni je program iako nema .exe ekstenziju).

1-dec-00 Zakonski propisi su se umogome zakomplikovali tokom prethodnih meseci tako da (osim što je ukinuta Beogradska taksa od 3%) više niko ne računa poresku marku po zvaničnom kursu (6 dinara, ako se neko ne seća) još je uveden i nova misteriozna posebna taksa od čak 233% na automobile do 1.200 kubika... definitivno izgleda nije pravo vreme za kupovinu automobila, treba sačekati i videti šta će biti od najavljenog uvoza polovnjaka.

11-jan-01 Zakon je ponovo menjan, istina samo do kraja jaunuara, da bih to implementirao izbacio sam verziju 1.5, stara verzija se još uvek može skinuti (gornja slika). Ovaj put poželjna je i registracija programa (koja je potpuno besplatna), više o tome pročitajte u novom sistemu pomoći u okviru programa (pritisak na F1, ako nekom nije poznato).

4-feb-01 Vlada republike Srbije produžila je baženje Uredbe o načinu utvrđivanja osnovice za obračun poreza i akciza na promet proizvoda iz uvoza do 31. Marta 2001 fodine. Drugim rečima nova verzija mog prorama je još uvek aktuelna kao i kupovina novih automobila koji čini mi se nikad nisu bili jeftiniji.

Inače, uskoro očekujte novu verziju mog programa sa još fantastičnih, novih mogućnosti samo danas, samo u vašem gdradu ! Prosto jedva postižem da pošaljem sve unlock kodove, key generator mi se usijao od rada...

13-Feb-2001 Rečeno-učinjeno, nova verzija programa je tu i bolja je nego ikada, mogućnost snimanja rezultata, meniji, about boxovi, update preko neta... nema šta nema, naval'te narode.